COMPANIA
 
INDUSTRIAL MD TRADING SRL este o societate infiintata in anul 1996 si are ca obiect de activitate importul de armaturi, tevi, izolatie si accesorii ale acestora pentru industria de petrol si gaze, apa, canal, si pentru aplicatii industriale.

Alegandu-ne cu grija partenerii externi ne-am oprit in principal la un numar de cinci companii, trei din Germania, una din Canada si una din Italia, toate certificate conform ISO 9001.

Produsele furnizate sunt de ultima generatie si incorporeaza toate imbunatatirile recente in proiectare si structura materialelor. Datorita calitatii deosebite a produselor oferite la preturi competitive am reusit sa ne impunem in scurt timp, ca un partener serios, pe piata romaneasca.

Politica noastra este de a oferi clientului materiale actuale din punct de vedere tehnic, cu care sa execute lucrari durabile, la o calitate germana si la cel mai bun raport calitate/pret.
Industrial M.D. Trading S.R.L. a implementat in urma cu doi ani sistemului de management al calitatii conform SR EN ISO 9001 / 2000 si a fost certificat de TUV Nord.
Toate produsele au agrement tehnic MLPAT , agrementari din alte tari ale lumii si multiple utilizari in tara si strainatate.
Partenerii Industrial M.D. Trading S.R.L sunt :
Rheinauer Maschinen- und Armaturenbau (RMA) producator german cu o vasta experienta in domeniul productiei de armaturi pentru gaze si lichide inflamabile, acumulata de-a lungul a peste 35 de ani de activitate.
Mannesmann - Fuchs GmbH din Germania producator de teava din otel, cu o traditie de aproape 100 de ani in domeniul productiei de teava din otel care se livreaza neagra, izolata cu PE, polipropilena, rasina epoxidica, sau galvanizata, in functie de domeniul de utilizare.
Staedtler + Beck, producator german de traditie, pentru dispozitive de: perforat sub presiune, obturare temporara a conductelor si probe de presiune
Canusa din Canada, unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru izolatii anticorozive si etansari, termocontractile folosite in constructii sau la conducte din otel.

RACI, din Italia, cu peste 50 de ani de traditie in domeniul accesoriilor pentru conducte, distantiere, burdufuri de etansare, vane cu sertar, vane fluture, vane reducatoare de presiune.

- Nu pot sa inteleg de ce am fost adus la pol …politie ! exclama un betiv, plin de indignare !
- Pentru bautura ! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai de ce nu zici asa ? Adu-mi un coniac !

Introduce-ti cuvantul cautat